Balkongräcke

RING OSS - 013-266 09 30

Om oss

Glasbalkonger med sjöutsikt.

Teknovas historia är en framgångssaga som började redan 1984.

Experter på balkongräcke

Bolaget har vuxit gradvis sedan starten för att slutligen komma fram till dagens nivå med en omsättning på ca 200 miljoner kronor på den svenska marknaden. Under resans gång har vi tagit rollen som en ledande producent inom flera områden. Vi är experter på balkonger, balkongräcke, fönster och uterum för att nämna några exempel. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om hur vi kan förnya just din fastighet.

Vi håller till i egna fräscha lokaler i Vadstena på Östgötaslätten, men våra kunder finns utspridda i hela Sverige. Sedan många år tillbaka utför vi totalentreprenader, där vi är helt ansvariga för bygg- och renoveringsprojekt från början till slut.

Inspireras

Vi har utställningslokaler i vår hemstad Vadstena, samt i Helsingborg och Stockholm där vi visar upp våra produkter. Besök oss gärna där för att inspireras av allt som vi kan göra för dig. Vi rådgör gärna med dig för att hjälpa till att hitta bästa möjliga lösning för dina behov.

Miljöarbete och kvalitet

Vi är medlem i Byggföretagen och Balkongföreningen, där vi samarbetar med branchkollegor för att ta fram olika standarder och verka för en sund och hållbar byggbransch i allmänhet.

Byggföretagen.Balkongföreningen.

Vi till att våra anställda är kundorienterade, flexibla samt kvalitets- och miljömedvetna genom att erbjuda dem bred kompetensutveckling. Ett bevis på att vi värderar kvalitets- och miljötänk oerhört högt i vår verksamhet är att vi miljöcertifierade enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

ISO 9001 kvalitetscertifiering.ISO 14001 miljöcertifiering

Vi kan också stolt meddela att vi når upp till den högsta nivån i Bisnodes kreditrating. Det är en kvalitetsstämpel som visar våra kunder att vi är ett pålitligt och stabilt företag. Beställer du  balkonräcke från oss så kan du vara säker på att vi levererar!

AAA-rating från Bisnode.

Teknova Byggsystem AB


Snickarvägen 8
592 41 Vadstena

013-266 09 30

[javascript protected email address]

556249-9268


Balkongräcke

Balkong


logo-image

Om Oss

Med över 30 års erfarenhet av balkonger kan vi garantera säkra, tåliga och högkvalitativa lösningar.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Teknova Byggsystem AB

Org nr: 556249-9268
Snickarvägen 8
592 41 Vadstena
Tel: 013-266 09 30

Hitta hit