Balkongräcke

RING OSS - 013-266 09 30

Balkong

Stor, delvis inglasad balkong, med balkongmöbler.

Balkongen är en central del av ett bra boende. På en mysigt inredd balkong kan du återhämta dig efter en lång arbetsdag, eller kanske lata dig en solig semesterdag. Att uppleva årstidernas skiftningar på sin egen balkong är livskvalitet.

Vi hjälper dig att uppfylla dina balkongdrömmar genom att leverera fastighetsunika och anpassade lösningar, både för renovering och helt nya balkonger. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med exempelvis ett nytt balkongräcke och andra balkongbehov!

Balkonger för alla smaker

Aluminium är ett material som vi gillar. Det är modernt, återvinningsbart, har lång livslängd och kräver minimalt underhåll. Därför tillverkar vi stommen i våra räcken av strängpressade aluminiumprofiler men beklädnaden kan vi variera i oändlighet enligt våra kunders önskemål.

Med de idéer, tankar och tekniska lösningar som finns idag kan balkongen få en både individuell och allmänt uppskattad utformning som passar in på den aktuella byggnaden på ett bra sätt. Pinnar, plåt, skivor eller glas i klart, färgat eller mönstrat utförande används som beklädnad. Det enda som kan begränsa oss är fantasin, och branschens säkerhetskrav förstås.

Balkongräcke

Val av balkongräcke har stor betydelse för din balkong, och därmed hela fastighetens, estetik. Vid renovering ser vi framför allt två olika trender när det gäller balkongräcke:

  • de som vill ha en mer klassisk, eller gammaldags look om man så vill, väljer gärna profilerad plåt och pinnaräcke för att efterlikna de arkitekturideal som rådde när huset byggdes,
  • och de som väljer balkongräcke vid nyproduktion väljer ofta lösningar i glas, gärna med dolda infästningar och mer fokus på öppenhet och utsikt utan stolpar eller vertikala profiler.

Oavsett vilken lösning som är rätt för dig så lovar vi att vi levererar kvalitetsräcken för både nya och befintliga balkonger. Balkongräcke är ett av de områden vi kan allra bäst. Samtliga alternativ för balkongräcke kan självklart specialanpassas enligt dina önskemål. Vad ska din fastighet förmedla i framtiden?

Teknova Byggsystem AB


Snickarvägen 8
592 41 Vadstena

013-266 09 30

[javascript protected email address]

556249-9268


Balkongräcke

Balkong


logo-image

Om Oss

Med över 30 års erfarenhet av balkonger kan vi garantera säkra, tåliga och högkvalitativa lösningar.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Teknova Byggsystem AB

Org nr: 556249-9268
Snickarvägen 8
592 41 Vadstena
Tel: 013-266 09 30

Hitta hit